Gullashigryde_kidiunivers_2
DE 4 ÅRSTIDER NEM AFTENSMAD SMAGSFULDE SIMRERETTER

GULLASH M. KRONDYR HJERTE I FLØDESOVS

Gullash er en super simpel simreret, den passer godt med alt om det er pasta, ris eller kartoffelmos som tilbehør. De fleste har måske smagt gullash med svinehjerte, i denne version er det skiftet ud med et krondyr hjerte, så lækkert og virkelig mørt Mums! 😛

FORBEREDELSESTID:
1 time

ANTAL PERSONER:
4 Personer

INGREDIENSER TIL GULLASH:

1 Krondyr hjerte på ca. 1 kg
4 Gulerødder
4 mellem Løg
5-6 fed Hvidløg
½ liter Fløde
5 kyllingepølser / erstatning for Cocktailpølser
3 Laurbærblade
2 glas Champignon
2 dåser hakkede Tomater
1 Grøntsagsbouillon
500 ml Vand
½ dåseøl efter behov
lidt flydende Margarine
friskkværnet Salt
friskkværnet Peber

INGREDIENSER TIL TILBEHØR:

2 poser ris / 400 gram ris
1 Grøntsagsbouillon

FREMGANGSMÅDE:

1. Start med at skære løg og hvidløg og svits i en tykbundet gryde med lidt margarine.

2. Skræl og skær gulerødder fint og tilsæt i gryden, mens der røres rundt.

3. Vask hjertet og skær det i mundrette bidder. Kødet røres godt sammen med salt og peber til det har fået farve.

4. Tilsæt nu kyllingepølse i bidder, laurbærblade, dåser med hakkede tomater, oregano og begge glas champignon, samt vand og grøntsagsbouillon.

5. Kog sovsen op og tilsæt hermed fløden i en mens der røres, smag eventuelt til med lidt øl.

6. Sovsen skal nu stå og småsimre i ca.1 time, pas på den ikke brænder på!

7. Begynd at tilberede eventuelt tilbehør ris, pasta eller kartoffelmos hvad man helst vil have til sin gullash.

Mums! Velbekomme fra Kidi Univers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *