Gullash er en super simpel simreret, den passer godt med alt om det er pasta, ris eller kartoffelmos som tilbehør. De fleste har måske smagt gullash med svinehjerte, i denne version er det skiftet ud med et krondyr hjerte, så lækkert og virkelig mørt Mums! 😛
FORBEREDELSESTID:
1 time
ANTAL PERSONER:
4 Personer
INGREDIENSER TIL GULLASH:
1 Krondyr hjerte på ca. 1 kg
4 Gulerødder
4 mellem Løg
5-6 fed Hvidløg
½ liter Fløde
5 kyllingepølser / erstatning for Cocktailpølser
3 Laurbærblade
2 glas Champignon
2 dåser hakkede Tomater
1 Grøntsagsbouillon
500 ml Vand
½ dåseøl efter behov
lidt flydende Margarine
friskkværnet Salt
friskkværnet Peber
INGREDIENSER TIL TILBEHØR:
2 poser ris / 400 gram ris
1 Grøntsagsbouillon
FREMGANGSMÅDE:
1. Start med at skære løg og hvidløg og svits i en tykbundet gryde med lidt margarine.
2. Skræl og skær gulerødder fint og tilsæt i gryden, mens der røres rundt.
3. Vask hjertet og skær det i mundrette bidder. Kødet røres godt sammen med salt og peber til det har fået farve.
4. Tilsæt nu kyllingepølse i bidder, laurbærblade, dåser med hakkede tomater, oregano og begge glas champignon, samt vand og grøntsagsbouillon.
5. Kog sovsen op og tilsæt hermed fløden i en mens der røres, smag eventuelt til med lidt øl.
6. Sovsen skal nu stå og småsimre i ca.1 time, pas på den ikke brænder på!
7. Begynd at tilberede eventuelt tilbehør ris, pasta eller kartoffelmos hvad man helst vil have til sin gullash.
Mums! Velbekomme fra Kidi Univers