Disse lækre gulerodskage muffins er så lækre, skønne, saftige og lækkert krydret med god smag af kanel. Gulerødderne i de små muffins er med gøre dem dejligt smovsede og gør at de holder sig godt saftige i et par dage efter de er bagt, og meget nemme at bage. De behøver ikke nødvendigvis topping som glasur eller frosting. Mums! 😛
FORBEREDELSESTID:
30 minutter
ANTAL PERSONER: – STK:
4 personer
9 ca. stk
INGREDIENSER:
300 gram Sukker
6 Æg
3 dl Solsikkeolie
300 gram Hvedemel
1 tsk Vanilje sukker
1 tsk Kanel
2 tsk Bagepulver
1 tsk Natron
1 tsk Salt
600 / 6 revet Gulerødder
evt 100 gram Rosiner
evt 100 gram blandet Nødder fx. Peanuts, Hasselnødder, Mandler, Valnødder
evt Mørk chokolade
FREMGANGSMÅDE:
1. Sukker og olie røres godt sammen med elpisker eller piskeris.
2. Derefter kommer 1 æg i af gangen.
3. Kom alle tørre ingredienser sammen og rør sammen.
4. Undtagen bagepulver og natron hak derefter mandler og nødder sammen kom det i sammen med rosiner og gulerødder.
5. Vend forsigtigt bagepulver g natron sammen og kom det derefter i små forme.
6. Sæt derefter muffinene i ovnen varmluft 175 grader i 45 minutter og lad dem køle helt af til den kold.
Mums! Velbekomme fra Kidi Univers