GLASERET HAMBURGERRYG_Ceciliekidibaisgaard
KØD

NEM! MØR GLASERET HAMBURGERRYG

Her kan du læse min opskrift på glaseret hamburgerryg som den skal se ud.
Den er både mør og saftigt, og glaseringen giver lige det sidste til smagen. Glaseret hamburgerryg er en dejlig måde at tilberede den røgede hamburgerryg på. Glaserede hamburgerryg er lækkert kød til eksempelvis flødekartofler -> Læs opskriften her: Prøv opskriften her: Mums! 😛

FORBEREDELSESTID:
1 time & 30 minutter

ANTAL PERSONER:
4 Personer

INGREDIENSER:

1 kilo Hamburgerryg røget
2 tsk Sennep
2 tsk Brun farin
2 tsk Rasp

FREMGANGSMÅDE:

  1. Fjern nettet fra hamburgerryggen og læg den i gryde med vand. Vandet skal netop dække kødet.
  2. Du kan også tilsætte et grofthakket løg, 2-3 laurbærblade og en grofthakket gulerod, men det er ikke nødvendigt.
  3. Kog så hamburgerryggen ved varmt vand under låg i 45 minutter.
  4. Tag gryden af og lad din hamburgerryg trække i vandet i 10 minutter.
  5. Beklæd en bradepande eller et ildfast fad med lidt bagepapir, og læg hamburgerryggen derned.
  6. Rør sennep og brun farin sammen, og smør det ud på hamburgerryggen. Drys derefter lidt rasp på.
  7. Stil fadet ind i en 200 grader varm ovn (varmluft), og lad nu hamburgerryggen glasere i 25-30 minutter.
  8. Tag den ud og lad hamburgerryggen hvile utildækket i 10 minutter inden udskæring.

Mums! Velbekomme fra Kidi Univers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *